torstai 17. maaliskuuta 2016

Makaroni-kasvisvuoka

Kuvahaun tulos haulle jauheliha-makaronilaatikko


Hei olen Laura Suhonen, 21.v, Millan sisko, opiskelija. Minulla ei sinänsä ole lempiruokaa, sillä pidän lähinnä kaikesta ruoasta. Paitsi roskaruoista.  Olen mielestäni ihan hyvä ruoanlaittaja, laitan ruokaa päivittäin itse. Ostan harvoin valmisruokia, sillä minusta on kivempaa tehdä itse ruokaa. Teen lähinnä vain arkiruokia. Joskus saatan kutsua kavereita syömään. Ystäville on minusta kiva kokata ruokaa.

Minun paras muistoni ruokaa laittaessa oli, kun onnistuin laittamaan todella hyvää ruokaa. Tein ruokaa kaverilleni ja hän kehui ruokaa hyvän makuiseksi. Olimme silloin kotonani, kun tein ruokaa. Ruoan valmistamiseen meni lähes kaksi tuntia. Silloin jääkaapissani ei ollut lähes mitään ruokaa. Aloin vain yhdistelemään kaikkia aineksia, mitä löysin ja laitoin paljon mausteita. Lopputulos yllätti minut!


                      RUOKAOHJE:
                      Makaroni-kasvisvuoka:
                                              -1 pussi makaronia
                                             - 3 kananmunaa (paistettuna)
                                             - 1 sipuli
                                             - 2 paprikaa
                                             - 2 parsakaalia
                                             -1 pr papuja
                                             - soijaa
                                             - aromisuolaa
                                             - 400g jauhelihaa
                                             - grillimaustetta
                                             - oliiviöljyä
                                             - chilikastiketta
                                             - 1 lihaliemikuutio


Parsakaali keitetään ja pilkotaan ja kaikki muutkin kasvikset pilkotaan ja paistetaan pannulla öljyssä. Sen jälkeen paistetaan kananmunat ja keitetään makaronit.Sitten ne kaikki vain yhdistetään ja maustetaan oman maun mukaisesti ja laitetaan uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi.

                                           


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti