sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Uunilohi

Kuvahaun tulos haulle uunilohi


Kiireisen arjen keskellä parasta ovat perheen yhteiset ruokailuhetket.
Haastattelin äitiäni Heidiä. Heidin lempiruoka on paistettu taikka savustettu lohi sekä perunamuusi. Heidin mielestä hän on hyvä ruuanlaittaja ja hän tekee päivittäin ruuat itse. Heidi tekee yleensä vain arkiruokia perheelle, mutta hän tykkäisi kokata myös ystäville, jos olisi enemmän aikaa.

 Heidin parhaimmat ruokamuistot ovat lähes jokapäiväiset päivällishetket perheen kanssa, koska elämä on muuten erittäin kiireistä, niin on mukava nähdä ja vaihtaa kuulumiset ruokaillessa.

Kerron, kuinka äiti tekee mehevän ja maistuvan lohen.
Jotta lohesta saa rapean, sen päälle täytyy laittaa hieman hunajaa, merisuolaa sekä sitruunapippuria. Lohi paistetaan 200 asteessa, vain noin 20 minuuttia, ettei lohesta tule kuivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti