Nimeni on Ari Pylkkänen. Lempiruokiani ovat makaronilaatikko, pinaattikeitto ja hernekeitto. Olen omasta mielestä ihan ok kokki, mutta vastaus riippuu siitä, keneltä kysyy. Teen ruokaa päivittäin. Ruoka on minulle tärkeää, koska se on nautinto, energianlähde ja perusravinto. Teen yleensä arkiruokaa mutta joskus tykkään tehdä isommallekin porukalle.
Paras ruokamuistoni on kun olin pienenä kipeänä ja äiti teki makaronivelliä.
noin 4:lle
1l maitoa
n.2 dl makaronia
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
½-1 tl suolaa
(nokare voita)
Valmistusohje
Kiehauta maito teflon-kattilassa, lisää makaronit, anna kiehahtaa ja sen jälkeen
hiljalleen kypsyä ainakin 8 min. Sekoita vehnäjauhot pieneen tilkkaan maitoa
tai voihin ja lisää suurus sekoittaen velliin. Anna kypsyä vielä n. 5 min.
Perinteisessä makaronivellissä makaronit on keitetty selvästi hyvin pehmeiksi.
Ota kattila pois liedeltä ja mausta sokerilla ja suolalla.
Resepti: Myllyn Paras Oy
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti