sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Tirripaisti

                       Kuvahaun tulos haulle ruoanlaitto

Olen Maarit Viden. Lempiruokani on hapanlohko. Olen itseni mielestä monipuolinen ruoanlaittaja. Laitan päivittäin ruokaa. Suosin itse valmistettua ruokaa. Paras ruokamuistoni oli, kun lapsena neljän aikaan oli koko perhe ruokapöydässä, ja kaikki kertoivat omat päivän tapahtumat.


Tirripaistin ohje:
Porsaan kasleri (niskaa) viipaleina
sipulirenkaita
maustepippuria
valkopippuria
suolaa
vettä
öljyä


Valmistusohje:

Kasler viipaleet ruskistetaan pannulla öljyssä. Laitetaan vähän valkopippuria. Nostetaan ruskistetut lihat pataan. Paistetaan sipulirenkaat ja lisätään siihen vettä. Ja sen jälkeen ne lisätään pataan. Sinne laitetaan maustepippuria ja suolaa. Lientä pitäisi olla sen verran että liha peittyy (vettä). Kypsennetään uunissa tai padassa levyllä niin, että lihaviipaleet ovat kypsiä. Paistin kanssa laitetaan perunamuusia ja punajuuria/vihanneksia.                 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti