sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Paistetut muikut

                               
Kuvahaun tulos haulle Paistetut muikut

Kuka olet?  Jani Pöllänen.

Mikä on lempiruokasi?
Karjalanpaisti biisonista ja possunlavasta omassa leivinuusissa tehtynä sekä savumuikut ja paistetut ahvenet.

Millainen ruoanlaittaja olet?
Erilainen, teen ruokaa ilman reseptejä.

Laitatko päivittäin ruokaa vai vain harvoin?
Laitan ruokaa päivittäin.

Teetkö kaiken itse vai suositko valmisruokia?
Useimmiten teen kaiken itse.

Miten ruoka liittyy elämääsi?
esim. teetkö vain arkiruokia vai tykkäätkö kutsua ystäviä syömään?
Normaalisti teen vain arkiruokia, mutta välillä ystäviä ja sukulaisia tulee syömään.

Kerro paras tai parhaiten mieleesi jäänyt ruokamuistosi!
Mihin tilanteeseen se liittyi?
Lapsuuden jouluihin.

Keitä oli paikalla ja missä olitte?
Paikalla oli paljon sukulaisia.

Mitä silloin tarkkaan ottaen tapahui? Vietimme joulua sukulaisten kanssa ja söimme hyvää ruokaa.


                                           Paistetut muikut

500g muikkuja (voi olla puhdistettuja)
3 rkl suolaa
3 dl hienoa ruisjauhoa
voita 50g per pannullinen
1 sitruuna

Puhdista muikut. Tee ruisjauho-suolaseos ja pyörittele muikkuja siinä. Ruskista voi. Laita muikut pannulle. Paista muikkuja noin 4 minuuttia molemmilta puolilta, jotta muikut ovat sopivan ruskeita. Tarjoile sitruunan kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti